dini siyasete alet etmek 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dini siyasete alet eden zihniyet
  2. ataturk u siyasete alet etmek
  3. turk bayragini siyasete alet etmek
  4. dini sozluge alet etmek
  5. dini ticarete alet etmek
  6. dini siddete alet etmek
  7. dini cukune alet etmek
  8. cocuklarin siyasete alet edilmesi
  9. futbolu siyasete alet etmeyin
  10. dini ticarete alet eden munafik

© 2008 - uludağ sözlük

dini siyasete alet etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dini siyasete alet etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dini siyasete alet etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet muzesi » ben bir water closet turuna cikayim » sentaktik afazi » erol yarar » eidetic imge » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » gammazlik » get the best fuck the rest » page down » karpuz getir yiyeyim » yakisikli gosteren ayna » huffas » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » hepimiz eski sevgiliyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tivordiyznak » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » ketoral sampuan » aura hiemis » kazakistan milli futbol takimi » red right hand » acoustic samurai » in brudges » sezen aksu » elektra » fatih keskin » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » nevroz » archie thompson