dine gelin ey kafirler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay kafirler
  2. sozlukteki kafirler
  3. adaletsiz kafirler partisi
  4. kafirler icin yasasin cehennem
  5. gelin gelin burasi boyu gecmiyor
  6. gelin tarafindan kullanilan gelin arabasi
  7. allahima ordalar gelin gelin
  8. dine
  9. dine karsi din
  10. dine saldirdim

© 2008 - uludağ sözlük

dine gelin ey kafirler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dine gelin ey kafirler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dine gelin ey kafirler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carmageddon apocalypse now » parakrin etki » luxury boutique hotel » mirkelam » cheapdeath » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » oraklacekicledevrim » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » somnambulizm » sentaktik afazi » human blue » anlayis bekleyen sevgili » izlanda » telefonunu vermeyen sevgili » dereizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim » fotoselli penis » asfalt osman » necirvan barzani » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » verememe sendromu » erzincanspor » bir sakiza opturen sozluk yazari » ernesto che guevara » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » toby marks » umraniye anadolu lisesi » hiperkinezi » protect the skin you are in » seni sican seni