dindarlara degil din tacirlerine baski var 

1. dindarlara baskı var diyen babacan a bir cevap. bu ülkede camilerin kapanmasını, imam yetiştirilmemesini isteyenler azınlıktadır. ihtiyaçtan fazla cami açılmasına karşı olan çok insan vardır ama. bunu dile getirmekde öyle dinsizlik veya din düşmanlığı değildir.
    karşı olunan din tacirleri allah adına mücadele etdiğini söyleyenlerdir. bu kişiler bunu direk söylemese bile konuşmaları veya davranışları ile ima etmektedirler. bu kişilerin Allah adına mücadele ettikleri kişiler ise daha çok üniversite açılmasını, kaliteli eğitim isteyen kişilerdir.
    #3725173 (Portis, 26.07.2008 18:46 ~ 27.07.2008 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

dindarlara degil din tacirlerine baski var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dindarlara degil din tacirlerine baski var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dindarlara degil din tacirlerine baski var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaos » randy rhoads » powerade » encarta » galatasaray » depreciation » harlem de siyahilerle rap yapmak » tatar yayi » tuomas holopainen » disko krali » fight club izleyip vur bana diyen mal » kendine gomulmek » bell x15 » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » axxo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arka mahalle » su an sevisiyorum ama seninle degil » starfucks » mulayim » teoman » bascavusoglu camii » abuse » kuyruk » cognitive » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » ben melamet hirkasini » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » better off » gozyasi » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici