dindar sosyal demokrat 

kapat

1. insanlar nedense sürekli kendilerine yada birbirlerine bir sıfat takma peşinde..

fethullahçı, ecevitçi, hasancı, hüseyinci falan filan..

hani knight online tarzı oyunlarda çarlar, karakterler ve "bişeyciler" vardır.
    bu oyunu oynayanların %90'ını 18 yaşını geçmemiş, hayatını sanal karakterlere baglayan ve dünyaya "çocuk" gözüyle bakan insanlar oluşturur.

dünyayı böyle bir oyuna çevirip, birbirlerine sürekli bir ithamda bulunma ihtiyacı hissedenleri dünyaya bu gözle bakan insanlar olarak görüyorum.
    #1396651 (nietzsche, 10.03.2007 17:39)
  2. (bkz: ertugrul günay)
    #1400497 (free zone, 11.03.2007 20:21)
  3. (bkz: timur selçuk)*
    #1400520 (iyipekimadem, 11.03.2007 20:25 ~ 20:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dindar sosyal demokrat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dindar sosyal demokrat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dindar sosyal demokrat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dindar sosyal demokrat. Copyrights of the articles are belong to their authors.