dindar olmak isterken dinsiz olmak 

kapat
  1. dine yönelme eylemleri içine girmek isterken yoldan çıkma; elindekinden de olma vaziyeti. (bkz: allah beterinden saklasın)
    #3415473 (chronicle, 19.05.2008 00:42 ~ 00:44)
  2. evdeki hesabın çarşıya uymaması.
    #3415661 (blackhole, 19.05.2008 01:13)
  3. karşılaşılan olayları sorgulamayla başlayan süreçtir.

(bkz: takva)
    #3415699 (kantele, 19.05.2008 01:19)

© 2008 - uludağ sözlük

dindar olmak isterken dinsiz olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dindar olmak isterken dinsiz olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dindar olmak isterken dinsiz olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» you make me feel good » ege dili ve edebiyati » novak djokovic » zeynep » abidin » delinin ben deli degilim demesi » kekeme » tutunamayanlar » bir an icin herkesi sevmek » lobodomy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games