dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu 

kapat
  1. yok solculara kok sokturuken sessiz kalan, 90'larda kendilerine dokununca "yok kapatilsin, yok bilimin onunde buyuk engel" diye ciyak ciyak bagiran, sonra yok'e kendi adamlari baskan secilince "yok kapatilsin" isteginden vazgecen dincilerin ikiyuzlulugudur. hukumet, meclis, cumhurbaskanligi elinizde, hadi kapatin, yillardir dediginizi yapin. isinize gelmiyor degil mi?
    #3717183 (isla morada, 25.07.2008 07:41 ~ 07:42)
  2. yök sağcılara kök söktürüken sessiz kalan, 90'larda sağcılara baskısını artırdığında "yök kapatılmasın, yök bilimin gelişmesinde en büyük etken" diye ciyak ciyak bağıran, sonra yök'ten kendi adamları indirilince "yök kapatılmasın" isteğinden vazgeçen laikperestlerin ikiyüzlülüğü gibi bir şeydir. hükümet, meclis, cumhurbaşkanlığı elinizde değil artık, hadi yine savunun yillardır dediğinizi yapın. işinize gelmiyor degil mi?

(bkz: kemalist kişilik bozukluğu)
    #3717186 (arjen robben, 25.07.2008 07:53 ~ 07:56)
  3. duyduklarinda kendilerini bile rahatsiz eden, yanit veremedikleri ikiyuzluluktur. yanit veremedikleri icin de saldiriya gecmektedirler. ama karsi atak (ya da saldiri) bile mantik hatasi dolu:

- siz dincileri elestiren herkes kemalist, darbeci degildir.
    - sizi elestiren yaziyi yazan kisi yok'e hep karsi cikmis, yuruyuslere katilmistir.
    - sizin ikiyuzlulugunuzu elestiren bu fikrin sahipleri hicbir zaman iktidar olmamislardir ki kaybetsinlerdir.
    - sizi elestirenler yaratici elestiri yapmaktadirlar, papagan gibi onlari tekrarlamak, sag ve sol'u copy paste ile degistirmek suretiyle aldiklari yanit onlari tatmin etmez. adam akilli yanit beklerler.
    - soru basittir. yok'e neden dun karsiydin bugun neden karsi degilsin? ben hep karsiydim.
    - yok sagcilara ne cektirmistir? 1402 yuzunden kac solcu universiteden atildi biliyor musun?
    #3719006 (isla morada, 25.07.2008 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orda durma » nikotofobi » ideal tiki » bu cocuk okumaz » maslak opet » yaran baslik yonlendirmeleri » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » womanizer » basimi ortuyorum beynimi degil » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » parakrin etki » ben aslinda hayata kiziyorum ya » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » emo turkey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paranoya » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » nazareth » altizlara verilebilecek isimler » misland » yaprak dokumu » mutizm » eritrofobi » yasamak icin oldur » diablo 3 » darwin in olmeden onceki son namazi » antidepresan » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » fonksiyon » ideal penis boyu