dinci gorunup bardaki en is kiza yazan tip 

kapat
  1. dinci olmasi ile ovunur, akp dısındaki partilere oy verenlere gecti sizin devriniz der, size ogretilenlere kanıyorsunuz, darbecisiniz, geri kafalsininiz, ozgur dusunun diye akıl verir, ama saclarini jolelemekten, gomlegi ile converse'inin uyumundan azla vazgecmez, ve olabildigine bardaki kizlara yazar. aslında laik demokratik cumhuriyetin "sozde" nimetlerinden faydalanmaya calisir da, daha onu kaybetmediginden kıymetini bilmez, olduresiye elestirir. aslinda iki kiz versen ona, akp nedir onu da unutur.
    #3705537 (atgmuls, 23.07.2008 01:02)
  2. canlı canlı yansa ardından ağlayanı olmayacak tipsiz.
    #3705560 (balbalgam, 23.07.2008 01:08)
  3. öncelikle "madem dincisin barda ne işin var?" diye sorulası tiptir.
    #3705574 (stalker, 23.07.2008 01:11)
  4. etrafındaki malları kandıracak kadar dincilik oynayan kişinin, insani ihtiyaçlarını karşılaması için yaptığı beyhude çabadır.
    #3705580 (kaleci sacli adam, 23.07.2008 01:12)
  5. en is kız diye adlandirilan zat-ı muhteremle bir de flort etmeye baslarsa o dinci sıfatının yanına bir de dovulesi sıfatını alması gereken tiptir.
    (bkz: boyle agzina agzina vurucaksin bunlarin)
    #3705585 (deli prenses, 23.07.2008 01:13)
  6. (bkz: iş kız)
    #3705590 (deli prenses, 23.07.2008 01:14)
  7. içinde bulunduğu yaşam biçiminin gereklerini yerine getiremeyen insandır. zaten dinci olmanın amacı başkalarının hayatlarına müdahale etmek ve saman altından su yürütmektir.
    #3705604 (virtue, 23.07.2008 01:17)
  8. genelleme yapmada gelinen son nokta. ayrıca başlığı açan yazar kişisi demokratik laik cumhuriyetin nimetleri gibi bir cümle kullanarak, iş atan kızların bu kavram temelinde ortaya çıktıklarını iddia etti bize. bu nimetlerden yararlanmak için nereye başvuruyoruz yiğenim?
    #3705612 (to madeira, 23.07.2008 01:20)
  9. iş kızlara yazıldığı barlara giden çakma dincidir. (bkz: hepimiz işçiyiz)
    #3705618 (miss molly, 23.07.2008 01:21)
  10. en is kız en işsiz erkeğe gitmesin diye çabalayan tiptir. dindar veya kafir olması bu amacı değiştirmez. bu başlığı okuyunca aklıma maltepe üniversitesi rektörü geldi. 'madem türban takıyorsunuz neden kredi kartı kullanıyorsunuz' gibi aha buna benzer bir düşüncenin ürünü soru sormuştu. hem dinle uzaktan yakından alakan olmasın allahla benim arama kulları giremez deyip ezik bünyene saklan hem de bunu söyledikten sonra ibadetini yerine getiren birinin günahını eleştir. ondan sonra girip toplumun zayıf karnı üzerinden populite kovala. buna benzer başlıklar ve türevleri şu ciddiyetsiz klişenin muhattabı olmaktan kaçamazlar. hadi ordan sexy.
    #3705629 (butun sifatlari tamlarim, 23.07.2008 01:23 ~ 01:28)
  11. - abi bugün çok dinci görünüyorsun
    + şu kızlara bak hacım ya
    - ha tebliğ için geldin sen bara
    + yok yazıcam da en iş hangisi ona bakıyorum

(bkz: dinci görünmek)
    #3705641 (mykalkan, 23.07.2008 01:26 ~ 01:27)
  12. bara takkesiyle gelip, mescid nerde? diye sorarken gözleri fel fecir okuyan tiptir, pardon yazan tiptir. kıza yazan tiptir. iş olan kıza... tip midir? nedir?. hallahalla...
    #3705664 (masalcini, 23.07.2008 01:31 ~ 01:35)
  13. istediğini yapabilecek adamdır. yani demem o ki hesabını allah(c.c.)'a verecektir. peki ya onun yaptıklarından yola çıkarak ahkam kesenler? peki ya onun ahireti hakkında ahkam kesenler? onlar kıyamete kadar iflah olmayacaklardır. siyah t-shirt ile gördüğü birine bakışları ile (yer yer de duyulacak bir sesle) "tam cehennemlik" yargısına varanlar bunu allah(c.c.)'tan daha mı iyi bilecekler. peki ya sen yaradanın işine karışmış olmuyor musun? dinci görünmek, dinci geçinmek, dinci olmak gibi terimleri dilimize kazandıran iki taraf ahalisine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 5 vakit camii'den çıkmayıp her türlü düzenbazlığı yapanı da, gerçekten inanmış olanları onlarla aynı kefeye koymaya çalışanları da allah(c.c.)'a havale ediyorum. eğer bir insan içki içmenin, karşı cins ile yakın markajda olmanın günah olduğunu biliyor, kabul ediyor ancak nefsine yenik düşüyorsa(süreklilik arz etmeyen durumlardan bahsediyorum) ve de hesabını allah(c.c.)'a zaten verecekse burada aracılar ne olacak. orası da rabbimin bileceği iştir.

kıssadan hisse: vakt-i zamanında adamın biri bokböcüğü diye tabir edilen böcekleri görür ve "allah'ım bu mahlukatları neden yarattın ne işe yararlar" diye serzenişte bulunur. aradan zaman geçer ve adamın midesinde bir yanma baş gösterir. o dönemde gittiği doktor da günde 10 tane o böcekten yutmasını söyler adama. ve adam bu şekilde iyileşir. ve yine bir gün yazın ortasında yağan yağmura serzenişte bulunan arkadaşına "karışma, karışma yaradanın işine. ben bir kere karıştım da gördüm." der.
    #3705763 (poisonx, 23.07.2008 01:58)
  14. soz konusu kizi nikahina alip bardan kurtararak sevabina sevap katmak isteyen bir tip olabilir.
    #3706115 (prisoner in dilemma, 23.07.2008 04:56)
  15. dinciler aşık olup flört edemez mi yani? bi de şu mahalle ağzıyla konuşup "iş kız" filan yazan tipler var ya sanırsın ki , dolapdere bıçkın delikanlısı tey tey..
    hani bilmesem ki müslümanlığı dicem ki , dincilerin evlenmesi efendim flört etmesi yasak..dinci görünüp rak dinleyen tip , efendim rak dinleyip dua eden insan vs vs gibi birbirini sadece çağrıştıran ve bu çağrışım da çok benzer olmayan iki apayrı şeyin kıyaslanıp , bunu yapan dengesizdir şizodur olm denmesine bi kere daha tanıklık ettim şu sözlükte bi gün de böyle dangalakça başlıklar görmesem naparım yarebbim..of of
    #3706120 (hefeweizen, 23.07.2008 04:59)
  16. hem darbecilere ve geri kafalılara kızıp, hem özgür düşünceyi destekleyip, hem de nasıl dinci olduğunu anlayamadığım tiptir.
    #3706122 (hayvan eti yemiş, 23.07.2008 05:00)
  17. büyüme tarzından dolayı büründüğü kılıfa iç dünyasında uymayan yada uyamayan ve iş kızı tavlama davranışı ile bu dünyada herşey oluyor şaşırmamak gerek düşüncesini akla getiren tip olabilir.
    #3706127 (crow, 23.07.2008 05:05)
  18. normal bir tiptir.

lakin dindar gorunup bardaki en is kiza yazan tip olsaydı anormal olurdu. hem barlarda is kiz kovalayan tipler nasıl dindar görünecek lan? çok acayip. gerçi var böyle tipler. "ben perşembe gecesi içmem hacı" deyip, kalan günler meyhaneden çıkmayanlar, ramazan ayında oruç tutup hatunların götüne bakarken oruç tutmayanları ayıplayanlar... türkiye'nin gerçekleri bu nonoşlar.
    #3706130 (potansiyel mefta, 23.07.2008 05:06)
  19. (bkz: temeli olmayan gereksiz polemiker başlık)
    #3706140 (adim hidir mahlasim budur, 23.07.2008 05:28)

© 2008 - uludağ sözlük

dinci gorunup bardaki en is kiza yazan tip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dinci gorunup bardaki en is kiza yazan tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinci gorunup bardaki en is kiza yazan tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » filmlerdeki bilgisayar programcisi ezik tip » chp nin 11 i » kucukken sevilmeyen seyler » ozcan deniz in cano kopege agidi » agri dagi » sira disi islemler » macasi yememek » kazim melike » otto von bismarck a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games