dinci geldi hanim 

kapat
  1. Sokak sokak gezerek zihnine yüklenilen dinsel karalığı kapı kapı dolaşarak tıpkı, kendisinin siyasetçi sıfatına bürünüp de her seçim öncesi sınıfsız saydığı kadınları kullanarak inanç satıp da oy toplayan benzerleri gibi inanç satıp, dini pazarlayıp, insanların manevi duygularını kaşıyıp bundan kar sağlayan, kar sağlama yanında insanlarında zihnini sattığı din ile bulayarak işlevsiz kılan din pazarlamacılarının ya da dini pazarlayanların, geldiklerini haber vermek maksadı ile sokak aralarında, çarşı pazarlarda, cami minarelerinde, okul koridorlarında ve hatta meclisin kürsüsünde haykırdıkları sözdür.
    #3313885 (bluevelve, 24.04.2008 20:06)
  2. + dinci geldi hanımmmmmmmmm
    - elinde nelerin var?
    + abla yeni tayyip tarzı müslümanlık var, eskiden kalma hristiyanlık, bide musadan kalma bikaç bişey...
    - kaça veriyosun en son çıkanı?
    + abla dua et yeter, yada oy ver bizimkilere
    - tamam sen ordan tazelerinden bir kaç kg tartıver, bak bak orda yeni hadislerden gördüm araya onlardan da serpiştir.
    + abla bedavaya incil var istermisin?
    - ben anlamam öyle şeylerden de get evladım.
    + totem?
    #3313925 (nipla, 24.04.2008 20:13)
  3. (bkz: laikçi geldi hanım)
    #3313931 (eurasia, 24.04.2008 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

dinci geldi hanim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinci geldi hanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinci geldi hanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» smellofsmyrna » nur cemaati » lock » birinci batarya » sokak kedisi » toms shoes » devil may cry » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » 4 ekim 2008 cnbc e de prison break manyakligi » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » oyunlu hesap makinesi » karanlik gecelerde aglamak » 119 ytl » her boka ipod demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » raki » alman erkegi » aktutun karakolunun yerinin degistirilmesi » korkmak » afyon otogari » sampuani sulandirmak » keneden korkmayan kahraman solcu » vanti lator » tuh lu gecmis zaman » bakinizlarin kullanilma sekli » ultimo » olmeden once soylenen son sozler » cenevre » kufur