dinazoru salivermek 

kapat
  1. parkta dolasan tas devri insanin yapmiş oldugu eylermdir. malum ev dinazoru bütün gün evde tıılı kaliyor ve catliyor. o da iştiyor kırlarda cilginca koşmak ama ne yazık ki bazen terbiyesizliği tutup onu bunu parcaliyor yahut burnundan cikardiği ateş marifeti ile ahaliyi kebAP EDiYOR.

VEL HASIL-I KELAM kabile sefimiz uyuyor mu?
    #3619225 (mulayim, 04.07.2008 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

dinazoru salivermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinazoru salivermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinazoru salivermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeplin » ayyash maghanda » walter cronkite » ucuncu dunya savasi guncesi » istanbul universitesi avcilar kampusu » anneanneden duyulan atasozleri » tilki dansi » cekme helva » cumartesi yarim gun calismak » galatasaray bayragi » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » olmus mu » iskur bana is bul » bekaret » ben ask oldugumu aglarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cesedin bogazina corap baglamak » grigory petrov » dugunde candy shop calmak » yom kippur » turk dizisi cekmek icin gerekenler » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » cikin sikin birbirinize » google » gul ki » se7en » edwin boekamp » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » jan jojem » erotofobi » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek