din savunuculugunu genelde dinsizlerin yapmasi 

kapat
  1. din:islam
    bu başlıkta, islam dininin dinsizler tarafından neden savunulduğunun izahı mevcuttur.
    dinsiz insan neden dini savunur? ne alaka? gibi soruların cevabı da aynı anda mevcuttur.

bir dinsizin ağzıyla...

kuran:

kardeşim bu kuran arapça yazılmış ve hiçbir şey anlamıyorsunuz, neden türkçe okumuyorsunuz? sizde beyin yok mu? kendi dilinde oku ki bir şeyler öğren.

bu yukarıdaki savunuculuğu üstlenen kişi, her nekadar dini savunuyor gibi görünse de, müslüman kimliğine bürünmüş bir dinsizin sözleridir. kendisi ne kuranın arapçasını ne türkçe sini ne de islam ı ömrü hayatında sevmemiş okumamış ve sevmiyordur.

peygamber:

kardeşim allah kuran indirmiş, insanlara akıl vermiş ne diye peygambere o kadar tapıyorsunuz? kuran ı anlamıyor musunuz?

bunlarda aynı şekilde ne peygamberi ne de allahı tanımayan ve onlardan nefret eden bir dinsizin söylemidir.

allah:

ben allah ın bu haksızlıklara göz yumacağına inanmıyorum, yani sizin allah ınıza inanmıyorum, bence allah daha yücedir.

bu yukarıda bahsedilen savunuculuk dinsizler tarafından yapılır.

görüldüğü üzere bu dinsiz, kendi içinde din, allah, peygamber, kuran gibi kutsal değerlerin hepsine birden inanmama yolunu seçmiş ancak farkında olmadan birisini reddederken diğerini savunmak zorunda kaldığının bilincinde değildir. allah insanlara akıl vermiş ama bu mahluklar başkaları için kullanmayı bırak kendileri için bile kullanmayı beceremezler, sadece gövdeye yük olarak kafa taşırlar.

not: yukarıda bahsi geçen lafların tamamı dinsizler tarafından yapılır diye bir kural da yoktur. bu genel dinsiz söylemi olarak bilinir.
    #3465960 (bildiginandaval, 29.05.2008 20:51)
  2. (bkz: "dinli"den öğütler)
    din konusu genelde tartışılmaması gereken konudur. çünkü insanlar bu konuda ortak noktasızdır, hangi din olursa olsun. özel bir konudur....
    #3465978 (barutyiyici, 29.05.2008 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

din savunuculugunu genelde dinsizlerin yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. din savunuculugunu genelde dinsizlerin yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu din savunuculugunu genelde dinsizlerin yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » haldun taner sahnesi onu » tutunacak son dal » astereognozi » sahe bedo » fantom ekstremidite » farmakodinamik » ruzgardasavrulanyaprak » surrealizm manifestosu » almanya da yasayan turkler » osman kibar » mattoni » yuksek sadakat » eyleme vurma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lanetlizeynep » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » ernesto che guevara » sozlukteki pkk lilar » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » arjen robben » ne yaptim biliyor musun » ogretmene asik olmak » destina » hiperparatiroidi » no one like you » homeostasis » cok tatliymissin » entheogenic » haykocepkin biz