din dersinde hac takan ogrenci 

kapat
  1. bariz kışkırtıcı öğrenci hareketidir. hocanın ise böyle provokasyonlara gelmemesi gerekir.
    (bkz: herkesin inancı kendine)
    #3385794 (www wwwwwwwwww www, 12.05.2008 00:39)
  2. din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri yalnızca islam dinini kapsamaz - herne kadar diğer dinlerden bir kaç paragraf le söz edilse de-. bu yüzden ders hocasının gayet normal karşılaşaması gerektiği , hatta gayri müslim olduğu halde islam dini bilgileri ağırlıklı bir dersten muaf olmayı talep etmemiş öğrencisini takdir etmesi bile gerektiği durumdur.
    #3386124 (kosucukaplumbaga, 12.05.2008 02:14)
  3. sinifa oltasiyla gelen ogrencidir.
    #3386131 (schattenfaust, 12.05.2008 02:15)
  4. benim bildiğim okulda takı takılmaz ama, islam dersi değil bu din kültürü dersi isteyen istediğini takar hatta takmaz kime ne? okul yönetimi her türlü takana takar o ayrı mesele.
    #3386133 (deluruk, 12.05.2008 02:15)
  5. laikliğe aykırı bir eylem. hac siyasi bir simgedir bence. haçlı seferlerini sembolize ediyor. ne lan o öyle hac filan?*
    #3386168 (ehl i dil, 12.05.2008 02:25 ~ 02:26)

© 2008 - uludağ sözlük

din dersinde hac takan ogrenci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. din dersinde hac takan ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu din dersinde hac takan ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entelektuel » bab i ali baskini » ctrl s » calan sarkiya yaran tepkiler » alexander graham bell » iskeletler diyarinda bir et parcasi » nikah memurunun geline asik olmasi » luxemburg » kerbela » coheed and cambria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci