din bezirganlari 

kapat
  1. günümüz türkiyesinde sayılarında hızla artış görünen kesimdir.
    tipik özellikleri:
    dini allah ile kendileri arasında değil de, kul ile kul arasinda tutarlar.
    dini politikaya alet ederler. bu yüzdendir ki cuma günleri namazı kaçırmazlar, malum grup aktivitesi.
    #3789187 (beyler sakin, 08.08.2008 18:00)
  2. din üzerinden para kazanırlar. allah korkusu yoktur bunlarda. genç kızlarımızın, küçük çocuklarımızın aklına girip türkiye' yi arap cumhuriyeti haline getirmek için ellerinden geleni yaparlar. ulusalcı gibi konuştum lan. ohh ne güzelmiş bok atmak ! şu ana kadar zor olanı yapmışım. oh, oh...
    #3789200 (pryd rulazz, 08.08.2008 18:02)
  3. (bkz: kombassan holding)
    (bkz: harun yahya)
    (bkz: fetocular)*
    (bkz: yimpaş)
    #3789211 (cemilflower, 08.08.2008 18:05 ~ 18:06)
  4. kuran'ı arapça -okurlar-, anlarlar. türkçesini okumazlar. neyini okuyacaksın türkçesini? bir kere okuyunca insan sıkılır. aynı şey on kez okunmaz ki. bu yüzden, arapçasını okurlar, böyyük sevap kazanırlar. allah'a herkesten yakın olurlar.
    #3789226 (fotokopini cektir git, 08.08.2008 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

din bezirganlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. din bezirganlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu din bezirganlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramazan ayinin bereketi » gizemli yazar » i melih gokcek » opusurken akildan gecenler » zall in ikide bir antenle oynamasi » ibadeti sov haline donusturmek » lanfranco dettori » ajvar » hali saha macinda ayaga saldiran barzo » gurbete kacacagim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games