dimbirtisini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. di
  2. di beni
  3. di beri
  4. di canio
  5. di da di
  6. di di jing cha
  7. di fm
  8. di gel
  9. di gel de soyleme
  10. di ji

© 2008 - uludağ sözlük

dimbirtisini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dimbirtisini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dimbirtisini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » napoleon bonaparte » 100 yil sonra bugun » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » bagerbof » a nick » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » yildiz teknik universitesi » ozgur sozluk » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » ali aktas » wolverine » haber alma ozgurlugu » lt eva mckenna » su zannedilip icilen sivilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » nilufer ovasi » binbir surat » 15 ekim 2008 » veleybol » cengiz aytmatov » nihat dogan dan aforizmalar » how i met your mother » griffin » kizil bayrak » paper moon » ajda pekkan » tiger tyson » prezervatif » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi