dillere dusecegiz seninle 

kapat
  1. nazan öncel'in aynı adlı eserinden plağa aktarılmıştır.hadi geçmiş olsun..

dillere düşeceğiz seninle, ille de biz düşecek,
    taze bahar dalları gibi çiçeklenecek.
    tadım tuzum olacaksın benim, tadım tuzum olacak,
    yatağıma gireceksin benim, ille de sen yatacak.

seni seni en çok seni, bir tek seni, severim hani...
    kör olayım yar, sürünürüm yar,her daim yar, billahi

bir gemi alacak bizi buralardan bir daha dönmeyecek,
    her yere gideceğiz seninle, ille de biz gidecek.
    uzak ya da yakın oluruz bazen ah ne fark edecek,
    tuz kadar severiz biz hani, buna kim son verecek.

seni seni en çok seni, bir tek seni, severim hani...
    kör olayım yar, sürünürüm yar,her daim yar, billahi
    #170641 (prestij muzik ailesi, 15.04.2006 04:02)
  2. nazan öncel'in ben böyle aşk görmedim adlı albümünün belki de en iyi parçası. özellikle ikinici yarısından müzik daha da bir canlanır, hem sevindirir, hem de hüzünlendirir bünyeyi...
    #1106593 (faidelibilgi, 04.01.2007 22:01)
  3. nazan öncel'in en sevilen şarkısı. **
    #1680699 (desiree, 24.05.2007 13:29)
  4. nazan oncel'in 1994 model güzelim şarkısı. müzikalite olarak muazzam bir şarkı olmasa da, 90'lı yılların saflığı ve masumiyetini en azından tam anlamıyla yansıtan ve duyulduğu anda 13-14 sene öncesine götürebilecek neşeli, güzide eserdir. her nedense bana direk trt gap yayınlarını anımsatır misal, heralde o zamanlar o kanalın pek bir revaçta olmasından mütevellit.

(bkz: beni aglatma)
    #3438495 (Pulemjot Kalashnikova, 24.05.2008 01:18)
  5. hala dinlenebiletesi olan o zamanın altyapısına göre çok iyi olan şarkı.
    bir diğeri de;
    (bkz: aşıklar parkı)
    #3866810 (BodrumTorbası, 25.08.2008 08:33)

© 2008 - uludağ sözlük

dillere dusecegiz seninle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dillere dusecegiz seninle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dillere dusecegiz seninle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalkar kalkmaz sozluge giren insan akp secmenidir » isis » mahmut aydogdu » turk kimligine sahip kisilerin ben kurt um demesi » dunyalilarin kendini begenmis olmasi » kayserispor un kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » salih kalyon » kutahya » arka mahalle » ben demistim insanlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games