dilini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ver dudagini al dilini
  2. dilini isirmak
  3. iyi kullan dilini
  4. dilini mi yuttun
  5. senin dilini keserim
  6. dilini kana bulama
  7. dilini bukup isirmak
  8. kendi dilini yalayan tip
  9. ben bu genclerin dilini anlamiyorm
  10. dilini bilmedigimiz dinimiz

© 2008 - uludağ sözlük

dilini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dilini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robert enke » aura » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » bir kere bile bira icmemis insan » ozledim » muz kokulu sampuan » bon iver » iktisat » burhan altintop lost ta oynasin » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » mayokini » doymadim sana » swh » medeni cesaret » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aczimendi » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » cem karaca » cover » karateci kiz » ynglan » gulun kokusu vardi » yaran yanlis okumalar » bopbakan » ltd » yeni yili dansozle karsilamak » andromimetophilia » korkuyoruz » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » istanbul un en guzel semti