dilini mi yuttun 

kapat
  1. konuşmamakta direnen, "ağzı var, dili yok" tarzı insanlara söylenen söz.
    sonra konuşmayan kişi dilini çıkartır, gösterir "dilimi yutmadım" anlamında.
    başka bir versiyon için (bkz: kucuk dilini yutmak)
    #240981 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 21:03)
  2. ayara maruz kalan yazarın hali. her zaman değil tabii ki. yazara göre de değişir hani.
    #657196 (scarlet, 22.09.2006 18:47 ~ 18:48)
  3. genelde bağırısına kızmasına karsı
    daha fazla sesinizi yükseltemediğiniz sevgilinize ölüm sessizliği yaptığınızda
    işiteceğiniz söz... *
    #1509732 (handushka, 09.04.2007 18:52)
  4. sözleri asik memo'ya ait, tırtıklı bir yurtseven kardeşler şarkısı.

Bir zamanlar sevdigim biri vardi
    O ama ne yazik ki bana bakmazdi
    Ne zaman ona bir seyler sorsaydim
    Duymazdan gelir beni hic takmazdi

Kaslarimi aldim artik kirpikler rimeli
    O kadar cok degistim taninmaz bir hale geldim
    Oh be hic bir derdim yok artik ona muhtac degilim
    Numaram da degisti artik eskisi degilim

Yillar sonra karsindayim
    Tanimadin mi yoksa

Oh oldu iste canima degsin
    Ben istedim sen istemedin
    Bak karsinda kimi buldun
    Dilinimi yuttun aptal

Oh oldu
    Bak ne oldu

(bkz: gurbetçi türkçesi)
    #2715858 (stalker, 19.12.2007 14:46 ~ 14:47)
  5. - dilini mi yuttun?
    + neden? yedek dil mi pazarlıyorsun?
    - hıı!?
    #2716044 (Cyqne, 19.12.2007 15:32)
  6. *dilini mi yuttun?
    *evet nerden anladın?
    *...
    #2716058 (yoksa yamuluyor muyum, 19.12.2007 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dilini mi yuttun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dilini mi yuttun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilini mi yuttun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 31 agustos 2008 denizlispor antalyaspor maci » ozgun entry bulamayip eksisozlukten entry calmak » iddaa » apfel » gay lussac » uretim fazlasi varken insanlarin ac kalmasi » 2 ekim 2008 besiktas fc metalist kharkiv maci » evden disari cikmayan insan » ermenistan ve belcika maclari aday kadrosu » iskenceye sifir tolerans a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games