dilini anlayamayana lafim yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maranda ya bir cift lafim var
  2. sana iki cift lafim var
  3. sanatina lafim yok ama karakterini begenmiyorum
  4. dilini isirmak
  5. ver dudagini al dilini
  6. iyi kullan dilini
  7. dilini mi yuttun
  8. kendi dilini yalayan tip
  9. ben bu genclerin dilini anlamiyorm
  10. senin dilini keserim

© 2008 - uludağ sözlük

dilini anlayamayana lafim yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dilini anlayamayana lafim yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilini anlayamayana lafim yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir vurursam doverim » vadime dokunmayin » bush un yeni finosu » kemalizm » gigli » uzay gida » at least i have a job » demokrasi » legen kemigi » bobby knight » yagami raito » yildiz teknik universitesi » 1000000000000000000000000000000000000000 » konusmama hakkina sahipsin » usb mouse u ethernet girisine takan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cessna 172 » xbox 360 » bir koyuna sana kurban olayim demek » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » yaran facebook gruplari » zallman » hic normal arkadasi olmayan insan » uu ogrenci isleri otomasyonu » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » ashaf » es cinsel » 18 yasina girer girmez ehliyet almak » never neverland » kurtlarla kosan kadinlar