dilenir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dile
  2. dile benden
  3. dile mi sewda
  4. dile kemik
  5. dile kolay
  6. ozur dile
  7. dile yaman
  8. li rojhilate dile min
  9. dil dile degmeli
  10. dile getirmek

© 2008 - uludağ sözlük

dilenir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dilenir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilenir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» flatout ultimate carnage » bursa da ne ariyoruz zirvesi » endustriyel siyah » vazgecilmezden vazgecmek » lan bsg » gyzem com » ho chi minh » be my lover » kemal tahir » kipcak » haber sitelerindeki yorumlar » ayiya dayi demek » her ilde bulunan ortak yer isimleri » dinci gazetecilik » gemport » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » irrasyonel insan » ugur meleke » yumak » arkas holding » fazil husnu » 18 yasina girer girmez ehliyet almak » eto nun galatasaray a transferi » paranin esiri » yedek pivot » nefret istanbul » saygi » pgr » badi ekrem esofmani » yaprak dokumu