dilemmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dublorun dilemmasi

© 2008 - uludağ sözlük

dilemmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dilemmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilemmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fisherman bait 2 » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » house bill of lading » polisten koruyacak birim » aglatan turkuler » htnm » empati » seri halde arti oy veren melek » ferhat gocer » din » beyaz peynir » sevisen komunist » ankara koy olmasin » gundelik hayat teorileri » kemik sesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » soldan ailesi » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » robert capa » gs » tirsik » yildiz oyuncular galatasarayi sever » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » 45 lik » yesil turkiye » sevismek icin devletten izin almak » maybe attending » ahmet yildiz olmedinin bunye uzerindeki etkileri » 1000000000000000000000000000000000000 » birbirine benzeyen unluler