dildo song 

kapat
  1. http://www.spike.com/video/211907

What rolls down the stairs
    Alone and in pairs
    And makes a buzzity sound?
    It's long a schlong,
    A marvelous dong,
    Everyone knows its dildo!

What fits in a sock
    Feels better than cock?
    And unlike a man, it's slow
    It vibrates a bit
    Feel great on your clit
    Everyone knows It's dildo

it's dildo! it's dildo!
    it's big, it's fleshy, it's ribbed
    it's dildo! it's dildo!
    Yes. That's right. It's ribbed

What fits in your crack?
    Some even have sacks
    The penis you don't have to blow
    They're not just for gays
    They use double A's
    Everyone knows it's dildo

A dildo-dog
    A dildo-plane
    Man more vibrating toys
    You turn the knob
    They buzz and throb
    Feels great in girls and boys

What makes you cum?
    And fits in your bum
    Some of them even can glow
    A dink. A dink.
    In marvellous pink
    Everyone knows it's dildo

A long, fleshy tube
    Use an oil-based lube
    Not just for neighbourhood ho's
    For a girl on the go
    With no time for a beau
    It makes for a perfect fellow
    Ther're Dildos. Ther're Dildos.
    the sex toys that everyone likes
    Ther're Dildos. Ther're Dildos
    For gay men and even for dykes
    #3691583 (cellar, 20.07.2008 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

dildo song başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dildo song ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dildo song nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocasina kahvalti hazirlayan erkek » hellas » i lav monolog » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » yasama git olumunu bekle » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » prag » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » ummet celik » parakrin etki » sabri sarioglu » implosion » anarchist penguen » yasamak icin oldur » windows vista » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lukas podolski » calismak calismak calismak » kalafat » 0 km kadin » no country for old men » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » henna » hayati dogaclama yasayan insan » circle referee » korsakoff sendromu » bosna hersek milli futbol takimi » dorduzlere verilebilecek isimler » tnt » birisi beni surekli artiliyor sanki