dil isirmak 

kapat
  1. nazar değmesin diyerekten yapılan bir eylemdir. kıçını kaşımak gibi.
    #3703492 (sonika, 22.07.2008 18:29)
  2. konuşurken gerçekleşip insanı havaya zıplatıp gözlerini dolduracak kadar can yakan hadise.
    * (bkz: ayak serçe parmağını vurmak)
    #3703597 (no tengo lugar, 22.07.2008 18:48)
  3. söylenen kötü şeyin gerçekleşmemesi için yapılan hareket.
    #3703624 (kitapkurdu, 22.07.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

dil isirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dil isirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dil isirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozgurcan ozcan » discover channel in marmaray belgeseli » spatyum » siyaset din futbol ucgeni » bizimle ugrasma takimi toparla » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » kamos » abla kardes diyaloglari » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » kudret cengiz » metalheadtr com » bak su yumurcaga » dalgali uzun sac » kucukpark » carry on my wayward son » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipokondriyazis » cok doluyum sozluk » grimas » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » medine nin mucevheri » suni cim » stupor » uludag sozluk eskisehir zirvesi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » panic » death race » yeni baslayanlar icin afrika » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » camel natural flavor » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi