dil ile ikrar kalp ile tasdik 

kapat
  1. kalbinden gecenleri söylelemektir. dil ve kalp uyuşmasıdır. kalpten gecen hersey dil söylemeden once beyinde test edilir. beyin onayladığı takdirde uyusma gerceklesir.
    #584450 (perspektif, 28.08.2006 14:09)
  2. (bkz: kalp ile tasdik dil ile ikrar)
    #584543 (perspektif, 28.08.2006 14:28)
  3. kelime i sehadet ve iman arasındaki bağlantı.
    #584563 (italiano, 28.08.2006 14:38 ~ 14:39)

© 2008 - uludağ sözlük

dil ile ikrar kalp ile tasdik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dil ile ikrar kalp ile tasdik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dil ile ikrar kalp ile tasdik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulu sozluk un libidosu » doviz burosu » muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur » es cinsel » sir isaac » tutun icen ogrenci » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » umut surdukce » yalanasi hatun kisi » sasirmak » cok kastim 29 karakter rumuza » seri eksi oy veren galatasaray timi » bl » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » annenin degerinin anlasildigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rudolf durkovic » ateist sehit olur mu sorunsali » sozlukteki bursasporlular » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » ya ne olacakti » devletin bekasi icin kardes katli vaciptir » ipod u olup kullanmayan superzeka » gossip girl » sekularizasyon » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » regl olan erkek diyaloglari » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » bok boceklerinin yemek secmesi » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » spy game