dil e kolay 

kapat
  1. Tezer Cem'in şiir kitabı Yasakmeyve Siir Kitaplari'ndan, Nisan 2008 basımlı
    tadımlık:

dil'e kolay
    ne ask yasardik seninle
    yukselirdi yuzumuz diledigin gibi
    nefsinden siyrilan bir kus
    kirpiklerinden inerken
    #3279315 (usuyitik, 16.04.2008 21:47)
  2. ''dile kolay'' şeklinde okunan sözcüğün rte aksanıyla okunuşudur. arap aksanıyla konuşur başbakanımız. hele bir ''med-e-niyyetler'' deyişi vardır ki sormayın ağalar.
    #3279346 (meredith, 16.04.2008 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

dil e kolay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dil e kolay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dil e kolay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sausozluk » murad kucuk » kendine gomulmek » bodrumtorbasi » kabul ediyorum carlos benden iyi » gul ki » tatilde calismak » ataturk geri donse soylecegi soz » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » teroristlerle anlasma yapan devletler » nefesim nefesine » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » bir gun » esekcilik » tuhh kahretsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » icim urperdi valla » istanbul universitesi avcilar kampusu » ask kazandirir » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ask susturur » the midnight meat train » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » cocuklarla girilen diyaloglar » futsal » ataturk un bursa nutku » yuck fou » siz de mi seriatcisiniz be » petrus