dil cikartan cocuk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. single cikartan manken
  2. cay icerken ses cikartan ahlaksiz
  3. sapkadan sihirbaz cikartan tavsan
  4. buzdolabinin icinde turbanini cikartan kiz
  5. caliliklarin icinde turbanini cikartan kiz
  6. topu masadan cikartan bilardocu
  7. hincini anneden cikartan genc
  8. kahve falindan cv cikartan falci
  9. sigara yasagini cikartan zihniyet
  10. her sarkidan anlam cikartan insan

© 2008 - uludağ sözlük

dil cikartan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dil cikartan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dil cikartan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » cevriye » yaran msn diyaloglari » entryleri alt alta okumak » mazonit » ucan spagetti canavari » akrostis » mou » argo » bl » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » megadeth » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » ataturkcu dusunce bir tekme de sen vur dernegi » eski sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehit haberlerini izlerken aglamak » hakkari semdinlide kirilan 15 fidan » waaw eksilemissin yavrum » elvin besikcioglu » m m m » bana araba alacak misin berkcan » sagcilarin sapik cinsel egilimleri » tanriyi oldurmek » st gallen » sezen aksu » kurt asiler » emo yanlisi akp ci kurt » dilber hala » ayo nun sozlukte ask yasadigi erkegi aciklamasi » chicken royale