diktiren 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. heykelini diktiren baskan
  2. kizlik zarini diktiren kiz
  3. kefenine gizli cep diktiren insan
  4. kizlik zarini vakko da diktiren tikky
  5. kizlik zarini diktiren evli kadin

© 2008 - uludağ sözlük

diktiren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diktiren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diktiren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akatizi » ne olacak bu sagin kompleksi » 2009 ekonomik krizi » ahlaksizim ama inancliyim » sagcilari taniyinca solcu olmak » var misin yok musun ajdar » notrinova » fc nitra » 7 yazar birlesip moderatore girmek » arkadas ariyoruz » hipnoz » ama o benim dinimden degil » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » fight club izleyip vur bana diyen mal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » 3mo amjha » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » moldovya » zendostluk » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » rosario to vampire capu2 » kelly macdonald » babaanneyle ayni odada uyumak » disko krali » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » yanma odasi » umit karan fatih tekke yildiray basturk » nba live 2009 » dizartri