diktatorluk 

kapat
  1. silahlı güce sahip kişi veya kişilerin yönetim gücünü ele geçirdiği yönetim şeklidir. tiranlik anlamında da kullanılır.
    #1775951 (puldüşü, 16.06.2007 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

diktatorluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diktatorluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diktatorluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vanessa marquez » masonluk » insomnia » isik universitesi » psikojen koma » uyukusuz ruyasiz » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » makine muhendisi » yuksek sakatat » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » milan osterc » lord esseinski » bratislava » sobali ev » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapali olup okula girerken basini acan kiz » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » yamuq » bir tikky nin intihar mektubu » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » ben kimim » umraniye anadolu lisesi » bosver » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » amigurumi » favori ayna » banco de gaia » cingirakli top » is kadini sacmaligi