diktatorluge baslama rehberi 

kapat
  1. rte'nun bir an önce yayınlamasını istediğim rehberdir..bu rehber hitler'in kavgamının yasaklandığı bu günlerde, gerekli boşluğu dolduracak, abye abdye ve daha nice politikacılara ilham verecektir.. yalnız burdan rte'ye sesleniyorum: aman başbakanım nolursun ılımlı islami bi diktatörlük anlatılsın rehberde..
    (bkz: ananı da al git)
    (bkz: gülü istemeyen vatandaşlıktan çıksın)
    #2195078 (hefeweizen, 25.08.2007 04:29 ~ 04:59)
  2. (bkz: emin çölaşan'nın hürriyet'ten çıkarılması)
    #2201978 (hefeweizen, 26.08.2007 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

diktatorluge baslama rehberi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diktatorluge baslama rehberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diktatorluge baslama rehberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dinsizlesiyorum muntazaman » cem karaca » sahibinden kelepir ulke » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » allah » ranini » disfazi » turk dizisi cekmek icin gerekenler » move » tropic thunder » otme bulbul » the 39 steps » 934 tane fake hesabi olan yazar » universiteye kalemlikle giden ogrenci » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orgazm sonrasi aglayan erkek » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » the dive from clausen s pier » soruya bak » nezle otu » mulayim » cassiopeia » i need you » aleksimiti » muhammed demir » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » ulu chat » gunu gecirmek » le phallus » bay e