dikkat kopek var tabelasindaki kopek 

kapat
  1. tırstıran köpektir. aman allahım şimdi düşündüm de acayip tırstım yahu.

bilmediğiniz bir eve, pardon köşke gireceksinizdir. elde adres, evin numarasına bakarsınız, eldekiyle uyuşur, bahçeden içeri doğru adımınızı atmaya yeltenirken, aman allahım o da nesi? hemen sağ tarafta acayip bir "dikket köpek var" tabelası, tabelanın üzerinde de ben diyeyim 3 metre siz deyin 13.490827913asdjasdjasdask5342728 metre boyunda bir köpek.

o andan itibaren direkman kafanızda acaba içeri girsem mi, doğru yere mi geldim soruları dolaşmaya başlar. neyse efendim fazla dolaşmadan içeri girmek zorunda kalırsınız, ama tırsma o biçim fazladır yani. gözleriniz köpek kulübesi, tasma, parçalanmış kedi ceseti filan ararken yerde size doğru gelen finoyu görünce rahatlarsınız, hatta bundan mı korktum diye kendinizden tiksinirsiniz. ben tiksinmiştim mesela, aman allahım...

bir süre sonra tabeladaki köpeğin bu finodan ibaret olmadığını, gördüğünüzün sadece demo olduğunu anlayınca kaçacak delik ararsınız, ararsınız da bulduğunuz tek yer köpek kulübesidir.

--takvim gazetesi 3 sayfa haberi--
    içeri giren çılgın genç gözü dönmüş dobermaaaaaaan tarafından ısırıldı, zozzzt, zoztttt....
    --takvim gazetesi 3 sayfa haberi--
    #1686932 (larker, 25.05.2007 23:50)
  2. ne kadar önemli bir köpek olduğunun farkında olmayan köpektir.
    #1686936 (whitewind, 25.05.2007 23:50)
  3. http://www.amrsjobs.info/beware_of_dog.jpg
    #3448059 (arabaciarabayatasget, 26.05.2008 01:00)
  4. tek tip bir ırk olduğu için saçma tabela ve köpektir. kardeşim benim bahçemde akbas var, neyleyim kulakları dik, kuyruğu havada kurdu ? yapılır mı bu bana ?

onun için kapımda iskeletor kafası altında ölüm tehlikesi yazıyor.
    #3448065 (waLking away, 26.05.2008 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

dikkat kopek var tabelasindaki kopek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dikkat kopek var tabelasindaki kopek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dikkat kopek var tabelasindaki kopek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakinizlarin bos kalmasi » anhedoni » cehennem korkusu » the turning » joker da » waiting for you » frida kahlo » attorneyship » gerekli gereksiz killanan yazarlar » unutamamak » erol iyibozkurt » milli cenabet partisi » randy rhoads » saw serisini bir gunde izlemek » firat universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » there s a place » help » bulbulun cilesi » msn » bir kalbin icinde agliyor ask » am suyu » cevresellik » jalapeno » ferheng » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » ephebophilia » buyuk ortadogu projesi » kitap okumamayi marifet saymak » encarta