dikkat edin gibidir diyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. diyorum ki bizi izlemeye devam edin
  2. lutfen dikkat edin
  3. oglanlara dikkat edin
  4. dikkat edin cogaltirim
  5. bu cocuga dikkat edin
  6. dikkat edin tehlikeli olabilir
  7. oglunuza dikkat edin cogaltirim
  8. bir kadini aglatirken cok dikkat edin
  9. dualariniza dikkat edin kabul edilebilirler
  10. vestel e terfi edin rahat edin

© 2008 - uludağ sözlük

dikkat edin gibidir diyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dikkat edin gibidir diyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dikkat edin gibidir diyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » bodrumtorbasi » ask yaralar » suudi arabistan » babanin sapkasini yere dusurmek » creationism » olsa verirdim » bakara suresi » 22 inci yuzyil » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » fake you » sercan yildirim » thomen stauch » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » bilgi yonetimi onlisans programi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekliyorum » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » muhalif oldugu icin hapse giren insan » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » john frederick lewis » eren keskin » ihsan oktay anar » fuck buddy » hexenkessel » yeni alinan pc yi cokertmek » siz de mi seriatcisiniz be » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » genelkurmay i yipratmayan tek sey » baslik silindigi icin silinen entry » l manyak