dikkat cekmeyen uuser sloganlari 

kapat
  1. uuserların slogan bölümüne yazdığı yazıların dikkat çekmemesi, dikkat ceken uuser sloganlari başlığına yazılmaması durumu. *
    #671847 (6.4.r.1.$.h, 27.09.2006 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

dikkat cekmeyen uuser sloganlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dikkat cekmeyen uuser sloganlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dikkat cekmeyen uuser sloganlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » badem » labilite » ataturk u abartmak » sosyal fobi » emniyet kemeri » elazig da mini etek giymek » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » yasamak icin oldur » klorofil » kanuni sultan suleyman » abberline » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » uye lol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the way i am » gerdek gecesi diyaloglari » kuzu devirmek » dalgali uzun sac » gulsen abi » rtuk » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » che » babana soylemezsem » turkce verintiler sozlugu » cehennem » appetite for destruction » ask tenceredir » bes parasiz » paramnezi