dikkat cekmek isteyen yazar 

/ 2
kapat
  1. (*/*)

"herkes benimle ilgilensin" insanıdır. genelde lafları çok kâle alınmadığı için sanal ortamlarda coşturur. tabi başlıktan da anlaşılacağı gibi "isteyen" yazardır.

"dikkat çekmek" askerde büyük bir rütbeli askerlerin bulunduğu bir mekana girdiğinde bir komutanın askerlerin kalkması için "dikkaaaaat" diye bağırmasına da denir. belki buyazar her zaman "dikkat" çeken komutan yerinde olmak istemiştir. tamam saçmaladım fazlaca. yeter.

edit: (bkz: ukte)
    (rs ne la, 03.05.2008 16:26 ~ 16:29)
  2. (bkz: bugün dikkat çekmek için ne yaptın)
    (uretim cini, 03.05.2008 16:28)
  3. vucut gelistirme yapan erkeklerin cogu gaydir tarzı başlıklar açar.
    (mdk47, 03.05.2008 16:28 ~ 16:29)
  4. doğru bir söz. dikkat çekmek istiyorsan yazacaksın...
    (eternal moonlight of autumn, 03.05.2008 16:29)
  5. tez zamanda caylak olacak yazardır.
    (m m m, 03.05.2008 16:29)
  6. bilgin dışında dikkat çekmek istiyorsan yonjaya git diye yüzüne haykırmak istediğim yazarlardır .*
    (paraisorey, 03.05.2008 16:33)
  7. kalabalık arkadaş ortamında, başım ağrıyor bahanesiyle suratını asan, yemeden içmeden kesilen, yanına birinin gelmesi için canlar atan; baktı ki kimse gelmiyor son bir umutla bayılma numarası yapan yazardır! hee var mıdır böyle yazar? ortaokula gidiyorsa bir ihtimal...
    (Vivendi, 03.05.2008 16:36)
  8. entrylerinde bol bol dine sallayarak dikkat cekmeye calısanların cogunlukta olduğu grup.
    (hiro nakamura, 03.05.2008 17:02)
  9. (bkz: buyrun benim)
    (yatay zeka, 03.05.2008 17:39)
  10. artık bir klasik:

(bkz: kara murat benim)
    (eurasian, 03.05.2008 17:40)
  11. çaylaklıktan yazarlığa terfi etmesi pek mümkün olmayan yazarlardır.
    (azarath, 03.05.2008 17:57)
  12. özellikle siyasi başlıklara kavga çıkarma amaçlı provakatif entryler giren yazarlardır.
    (dugyy, 03.05.2008 17:59)
  13. çalış senin de olur denilesi yazardır.
    (seytanprenses, 03.05.2008 17:59)
  14. yansıtma cümlesi. bir takım yazarlar ağzında geveleyip durur. sanki kendisinin öyle bir amacı yokmuş gibi.

hepiniz ben hariç.
    (arabam var, 03.05.2008 18:00)
  15. 31 çekmek isteyen yazarla aynıdır. ikiside çekerken haz duyar ancak boş hareket boş bereket getirir.

(bkz: zaten bonanza'da az görünüyorum)*
    (butun sifatlari tamlarim, 03.05.2008 18:03)
  16. öznel başlıklar açma konusunda kimse bu yazarın eline su dökemez,
    şöyle yapan şöyledir tabi ki bana göre tarzında entryler girer, kendi zevkleri dışında zevk sahiplerine ağır ithamlarda bulunur, dikkat çekmek istemek insancıl bir duygudur aslında yani herkes girdiği ortamda bir dönem odak noktası olmak ister lakin bunu insancıl yollarla yapması gerekir, yazarlıkta da bu böyledir, insan gibi yazarak da dikkat çekilebilir aslında, yani birileri elbet farkınıza varır görüşlerinizi paylaşır, lakin sözlük ortamında görüyoruz ki dikkat çekebilmek için yazarlık onurunu hiç edenler oluyor, yazık oluyor, üzülüyoruz...
    (goodboy, 03.05.2008 18:15)
  17. bilgilerimle ortalığın mına koyarım diyen yazarların yaptığıdır. genellikle cinsel içerikli başlıklar açarlar, ya da artık kedilerin bile gay olduklarına dair tespitler falan yapmaya çalışırlar. bunu da ben montajım diye bağıran linklerde kanıtlamaya çalışırlar.
    (alone with everybody, 03.05.2008 18:16 ~ 18:23)
  18. ataturk'u elestirir, laiklige saldirir. ve dikkat cekmeyi basarir.
    (atgmuls, 03.05.2008 18:21)
  19. yazma kabiliyetinden yoksun ise yapacağı tek şey geyik ve bkz`dır.
    (sex files, 03.05.2008 18:23)
  20. yanlızca atatürk e ve laikliğe saldırarak dikkat çektiği yanlış bir tespittir. kimi zaman popülist başlıklar açanlar rte ve saz arkadaşlarına küfr edenler de dikkat çekme çabasındaki yazarlardır.yani:

''yapmayın şu genellemeleri, bırakın bu tutuculuğu''
    (isildur, 03.05.2008 18:25)
  21. an itibari bazı yazarların şöyleysen böylesin böyleysen şöylesin gibisinden genellemeler yaparak yapmak istediğidir. *
    (alone with everybody, 08.05.2008 18:14)
  22. dikkat çekmek istemeseydim fikirlerimi kilitli günceme karalar ve bir kış günü sobaya atardım da diyebilen yazardır.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 18:16)
  23. savunduğu fikirleri anlatmak ve aşağılık özentileri uyarmak için ölmeyi göze alan yazardır.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 20:01)
  24. şebektir.
    (bkz: alakam olmaz)*
    (venividivici, 08.05.2008 20:03)
  25. bir kac adimi gerceklestirerek basariya ulasmasi mumkun yazar. oncelikle sozlukte gunun en populer basliklarindaki yazarlar bokum gibidir, asagiliktir diyerek baslanabililir ve bunu anlatan basliklar acilabilir. daha sonra goruslere olan hakaret devam etmek icin uygun bir yoldur. sag b.ktur, sol ib.e vb. birini secersiniz. 3. bir yontem ama bu yontem icinde hakliliginiz soz konusu olmalidir ki destekcileriniz olsun, ornek: "sozlukte hede hodo sorunu var bunlarin hepsi topdur." gibi boylece artik dikkat cekmis yazarsiniz. farkli ve yeni yontemler mevcuttur. * gerisi sizin yaraticiliginiza kalmakta.
    (walox, 08.05.2008 20:08)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sinegin iki on ayagini ovusturmasi » palu nun tarihi eserleri » najwa karam » ben sana hic o gozle bakmadim » turk » the girl next door » sozlukteki josh holloway sorunsali » yalnizlik » bilindik kelimelere bilinmeyen anlamlar yuklemek » erkek arkadasin en yakin kiz kankisi » vav » saat 12 ile 17 arasinda televizyon izlemek » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » cifte moderatorler » stevemcqueen » dede kufurleri » harvest » uludag sozluk moderasyonu » bokumdan bomba yapan adam » richard christy » sozlukle ilgili istekler » degil hediye bir cicek bile almayan sevgili » koltuk alti killi olan kizlar » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » cehennem insan haklarina aykiri » entender » emre kongar » koy koy koy » sevgilinin annesinin olmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa