dikkat ceken arac 

kapat
  1. cekici ve kurtarici araçların konuşlandığı yerlerdeki uyarı levhası. ve yine bu araçlarda bulunan levha.
    (nedir yani, 08.05.2008 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kralice 2 elizabeth » turkiye sozluk » reklam » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » ask sokagi » bebbe nin besiktas a transferi » fernando jose torres sanz » arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » davul tokmagiyla polis dovmek » cok kastim 29 karakter rumuza » kayseri erciyesspor » midilli tutkunu prenses » erkegin orospusu » kesekagitlik kiz modeli » veet reklamindaki esmer kiz » jurgen vogen » iyidere » nickin onune by eklemek » iyi orta gol getirir » kemal unakitan » vattafakizgoin10 » baba ile konusurken arkadan gelen counter sesi » ev sahibi olmak » sozlukteki mallar » greenplastic » bey u sira » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan » rs ne la a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa