dikimevi 

kapat
  1. *
    ankaray'ın son istasyonudur, adını bir zamanlar orada var olan askeri dikimevinden almıştır.
    #547590 (dreamcatcher, 16.08.2006 20:29)
  2. bahsedilen dikimevi hala oradadır ve deniz kuvvetlerine bağlıdır.
    #896150 (teka, 22.11.2006 22:46)
  3. Çocukların 6 yaşına kadar "evlerin dikildiği" yer olarak imgelediği yerdir.
    #1434463 (ironick, 20.03.2007 22:58 ~ 24.03.2007 22:38)
  4. gariban bir muhittir, hayatınızda göremiyeceğiniz tiplerle karşılaşırsınız, kimi zaman kalbiniz acır kimi zaman söversiniz bunlara. semtin bir tarafı gazi üniversitesine gider diğer tarafı iki biraya 500 ytl isteyen pavyonlara..
    #2694006 (siyahbeyazkizil, 13.12.2007 21:19 ~ 21:22)

© 2008 - uludağ sözlük

dikimevi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dikimevi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dikimevi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daracik giyinen turbanli kiz » cekirdek coplerini yere atmak » bu bir skandal » max damage » temel fikralari » la cenerentola ouverture » vignette » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » ekuinofobi » seninki kac santim » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » geometri » hipokondriyazis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipersomni » ben aslinda hayata kiziyorum ya » dimitar ivankov » tesco » ozlemek » durduk yere tersleyen ariza kadin » sinemasal sorunlar » gerizekali sevgilim » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » otoklav firini » lukas podolski » lamba » golf » varsani » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi