dikenine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gulu seven dikenine katlanir
  2. gul u sevmiyoruz dikenine katlanmayacagiz
  3. gulu seven dikenine saplanir
  4. abdullah gul u seviyorsan dikenine katlanacaksin
  5. gulu secen dikenine katlanir
  6. gulu sevmeyen dikenine katlanmasin
  7. gulu guzel yapan dikenine katlanmasidir
  8. gulu sevmiyoruz dikenine de katlanmak istemiyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

dikenine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dikenine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dikenine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruh » hasan igsiz » mark noble » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » hayata dair ic burkan detaylar » komsudan gelen tabak » hepinizi dollerim » ketoral sampuan » afyon otogari » inciluzum » inertia creeps » the terminal » yanarim » ismail yk dinleyip iq dusurmek » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pierre mardin » this mortal soil » salcali ekmek » necip fazil kisakurek » pokerstars » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » bozulus » luis aragones » perfect stranger » tck 216 » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » entryleri alt alta okumak » kurtlar vadisi pusu » regl olan erkek diyaloglari