dijitalkumsaati 

kapat
  1. yeni bir 4. nesil yazar.*
    #1971852 (mta88, 20.07.2007 12:14)
  2. hos gelen yazar kisisi.
    #1971857 (iktidarsiz jigolo, 20.07.2007 12:15)
  3. #2074532 entrysiyle beni benden alan. süpersin.
    #2074537 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 05.08.2007 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

dijitalkumsaati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dijitalkumsaati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dijitalkumsaati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » nissan qashqai » kiyamet » sehitlerin naaslarinin curumemesi » metal faust » universitede okudugu halde oss ye girmek » depersonalizasyon » herkes kendinde olmayani ister » bakir kazan » 2008 abd baskanlik secimleri » black tooth » serhan acar » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » birak obama bu isleri » these living arms » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hospitalizm » halklarin kallesligi » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » butun eski sevgilileri imha etmek » utanc » mfo » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » kuzu devirmek » histeri » afro sacli tatar » the bear » pkk nin lider kadrosu » ahmet hakan coskun » kazakistan milli futbol takimi » muthis ozetlemis