digital bath 

kapat
  1. deftones'un efsane albümü white pony'nin en erotik şarkısı. dinlerken "sen içkileri hazırla ben üstüme rahat bir şeyler alıp geliyorum" hissi uyandırıyor.

you move like I want to
    to see like your eyes do
    we are downstairs where
    no one can see
    new life break away
    tonight I feel like more
    tonight I
    you make the water warm
    you taste foreign
    and I know you can see
    the cord break away
    cause tonight I feel like more
    tonight I feel like more
    tonight I feel
    feel like more
    you breathed
    then you stopped
    I breathed then dried you off
    and tonight
    I feel like more
    tonight
    #976513 (alas, 10.12.2006 15:03)
  2. deftones' la tanı$mak için biçilmi$ kaftandır. rahat melodilerin yanında hüznü kopartıp götüren türdendir.
    #1466200 (3742372836, 29.03.2007 06:54)
  3. "fiiyııll laaaayyykkkk mooooooorr" die çok süper bi sözü olan en baba deftones şarkısıdır. deftones'un ne yaptığını anlamak için de en iyi şarkıdır, change ile birlikte. sözler süperdir, gitar isyan çıkarttırır, klipten bi bok anlamadım ama white pony'de tek geçtiğim şarkıdır bu. gitarda çalmasını benden başka seven yoktur sanırım.hüzünlü gelir kişilere, ağlayacağını falan zannederler.
    #3300542 (bira soguk icilir, 21.04.2008 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

digital bath başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. digital bath ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu digital bath nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dusunce gucuyle klavye kullanmak » not a second time » kacik burjuva diyaloglari » mustafa kemal ataturk » ntv muhabiri » kuresel finans krizi icin cozum yollari » al sana bir gobek ver bana bir bebek » the gates of istanbul » en iyi ikililer » 22 inci yuzyil » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » sozluk yazarlarindan aforizmalar » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » capa » yalcin kucuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu giray » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » onune gelene hakaret eden basbakan » laf sokusturmak » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » kanyon » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » incir pub » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » sozlukteyken cisin gelmesi » ask ukte doldurur » sah ismail » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » tsk » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular