digerlerini unuttum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. le turka varken digerlerini icmek
  2. vieira gelecekse digerlerini bosverin
  3. populer basliklarin digerlerini golgede birakmasi
  4. bir sozluge alistiktan sonra digerlerini yadirgama
  5. kurbanla basbasa verip digerlerini salmak
  6. unuttum
  7. sifremi unuttum
  8. don demeyi unuttum
  9. adimi unuttum
  10. beni unuttum

© 2008 - uludağ sözlük

digerlerini unuttum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. digerlerini unuttum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu digerlerini unuttum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» issiz adam » mark noble » kendini fasist sanmayan ulkucu » bunu yapan turktur dedirten olaylar » madem ki universitelisin istemeden vermelisin » insanliga dusman bir omur yasayan soros » scenes from a memory » hazreti muhammed » daniel gonzalez guiza » roberto carlos » ne dedene nene de ne nenene dede de » isvicreli bilim adamlari » rock muzikte 27 yas laneti » cok kastim 29 karakter rumuza » kiminle dans ettigini bilmemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almeira » julius aghahowa » aktif solcu kizlarin cirkin olmasi » zaman yolculugu ile cok karli olabilecek sektorler » rubikon u gecmek » turk beyniyle uretilmis super cumleler » hayattaki kucuk mutluluklar » erkekleri ezmek » onkyo » donerci sadik usta » yeni baslayanlar icin turist rehberi » yaran msn diyaloglari » moderasyon » ssuu » guns n roses