digeri malumunuz atan alir spor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. atan alir spor
  2. atan alir spor kulubu
  3. devedikeni vs atan alir spor
  4. atan alir
  5. akp ye oy atan cehennemden biletini alir
  6. spor tesisi acilisinda penalti atan politikaci
  7. malumunuz
  8. malumunuz vecile
  9. digeri
  10. biri ve digeri

© 2008 - uludağ sözlük

digeri malumunuz atan alir spor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. digeri malumunuz atan alir spor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu digeri malumunuz atan alir spor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » kuran i yere atan kizin sonu » mirkelam » flashget » stifler » introjekt » babayaro » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » tanri nin olmadigi yer » hela yerine bela diyen yasam formu » 12 ekim » prevalans » cicekli koy » nba de zenciler dunyada tatarlar » cesur kusku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk ten soguma nedenleri » yetersiz tatar » firedod » kumral » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » zerrin ozer » ozkiyim dusunceleri » gercegi degerlendirme yetisi » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » dam ustundeki sevgili » hbb tv » 1 » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » yeni baslayanlar icin mars » oy verme kriterleri