diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar 

kapat
  1. aslen "diğer yazarlardan şikayet ederek ön plana çıkmaya çalışan yazar" olacaktı ama karakter şeysi varmış..

hiç sevmem böyle g.toşları. bu gibilerin derdi imanı kendini göstermek, "bakın ben ne kadar iyi bir yazarım" demektir. bu yüzden aslında zerre rahatsız olmadıkları şeylerden çok rahatsız oluyormuş gibi davranarak hem duyarlı gözükür, hem de bir yandan kendi reklamını yaparak bir taşla iki kuş vurmuş olur, ki yaptığı yavşaklığın dik alasıdır. örneğini veriyorum: (bkz: binlerce entry girip bir bok anlatamamis yazar) (tamamsa devam edelim?)

yazıp yazabildiği iki-üç tane klişe söylem olduğu halde ve dört-beş yazarla nick altı yalakalığı çevirmekten başka bir s.kim yapmadığı halde bir de utanmadan şikayetçi olurlar diğer yazarlardan. "ya burası çok güzel bir ortam olacak ama şu gibi yazarlar mahvediyorlar canım sözlüğü" diye ağlayarak kendilerinin onlardan olmadığı mesajı verirler.

hayatları kolpadır. ota boka sinir yaparak kendilerini övmeye kasarlar. en büyük endişeleri ise sözlüktür. sanki hayatta s.ke sürülür başka bir şey kalmamış gibi sözlüğün haline hababam üzülürler, habire felaket tellallığı yaparlar. ayrıca diğer yazarlardan daha ayrıcalıklı hissetmek adına sürekli olarak moderatörlerle yakınlık kurmaya çalışırlar. hak hukuk gözetmeden sürekli moderasyonu savunur, moderatör köpekliği yaparlar. moderasyona güzelleme yapma fırsatını asla kaçırmazlar.
    #4254665 (yeah beybi, 20.11.2008 03:54)
  2. (bkz: super prim benden be)
    #4254680 (bairam hoshtempo, 20.11.2008 04:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.