diger uuserler uyanirken uyuyan uuser 

kapat
  1. aha i$te bu mal benim dedigim uuser. ama neden mal, bi sor bakalim bi sor. sordun mu?

acikliyim madem. $imdi kendimi iyice ibne gibi hissetmeye ba$ladim, 'kaliforniya'da ya$ayan yazar' tamlamasini kullanmaktan pek hazzetmiyorum, ancak bu durumun yarattigi enfeksiyonlardan o kadar sikilmi$ durumdayim ki yazmazsam da olmuyor.

an itibariyle kuzey kaliforniya'da soguktan gotu donan uuserdir. 10 saatlik bir fark oldugundan dolayi, uuserler aileleriyle kahvalti edip ekranlari ba$inda yerlerini alirken, bu mal uuser yataktaki yerini almaya daha yakindir. bir dahaki ak$am sozluge intikal ettiginde, hay mnskym yine online kimse yok diyip kufredecektir muhtemelen.

sabahlayan uuser olabilir, dunden kalmi$ bayat uuser olabilir, dolaptaki kuflenmi$ fransiz peynir uuseri olabilir.

eeh yatiyom lan ben.
    #4073256 (vanti lator, 11.10.2008 10:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

diger uuserler uyanirken uyuyan uuser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diger uuserler uyanirken uyuyan uuser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diger uuserler uyanirken uyuyan uuser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about diger uuserler uyanirken uyuyan uuser. Copyrights of the articles are belong to their authors.