diger sozluklerden ucurulmus yazarlar 

kapat
  1. başka sözlükler aleyhinde yazmak da uçurulma sebebi sayıldığından bu sözlükten de uçurulması muhtemel yazardır. allah kimseye yaşatmasın yarabbim emek verdikden sonra eften püften bir sebepten uçurulmak koyuyor adama. yazıyorsun yazıyorsun yetkiniz alınmıştır diyor, nasıl ya diyorsun, nasıl olur az önce yazmıştım. kaç zamanımı verdim ben buraya kaç entryim var biliyomusun, zamanında yazdığım yazılar onlarca artı aldı daha ne yetkisi diyorsun ama olmuyor seni sepetliyorlar. yılmıyorsun orada kaçıncı nesilde olursan ol seni çaylak yapıyorlar yılmıyorsun 5. nesil oluyorsun daha temkinli daha sevecen oluyorsun. aaah ah gençlik güzeldi be.
    #3415818 (cayyas, 19.05.2008 01:43)
  2. uludağ sözlük haricindeki sözlüklerden uçurulmuş, fakat uludağın şefkatli bünyesinde yazmaya devam eden yazarlardır.

büdüt: uludağ sözlük moderasyonu tarafından çok subjektif bulunan nedenler için, itü sözlük, dawsonleery.
    #3415824 (dawsonleery, 19.05.2008 01:44 ~ 01:45)
  3. kısmen içerisinde yer aldığım gruptur. bahsi geçen sözlük ekşi'dir elbette ama 2 defa yazarı olduğum ekşisözlük'ten bir defa uçurulmuşluğum, bir defa bırakıp gitmişliğim bulunmaktadır.
    #4259355 (ozz le grand, 21.11.2008 10:20)
  4. (bkz: ben)

uçuran admin şöyle demişti: cezan ömür boyu .... sözlüğe bakıp iç geçirmek. uçurulduğum sözlüğe ara sıra dönüp baktığımda benim orayı değil, oranın beni kaybettiğini düşündükçe gerçekten çok fena iç geçiriyorum.*
    buradan oraya ve adminine kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. allah daim etsin...
    #4259363 (luthien tinuviel, 21.11.2008 10:23)
  5. her zaman uçurularak değil uçarak da gelinebilmektedir. ilk yazmaya başladığınız sözlüğün boku çıkması nedeniyle siz de oranın bokunu çıkarmaya başlarsınız. bu bok çıktıkça iyice lanet eder ve diğer sözlüklere bakarsınız. daha basit ve kasıntısız olan ve zirve mirve olarak da ileride belki katılırım diyerekten, hop hop sekerekten, bade süzerekten, zczczczcz.. neyse o sebeplerle gel yağğnıma yağnıma nidalarıyla bu sözlüğe yazar olmaktır.
    uçmak uçurulmak değil de önemli olan konmasını bilmektir.
    #4259372 (Kechi, 21.11.2008 10:27 ~ 10:28)
  6. (bkz: bir mevlana olarak uludag sozluk)
    #4259395 (edit akbayram, 21.11.2008 10:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

diger sozluklerden ucurulmus yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diger sozluklerden ucurulmus yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diger sozluklerden ucurulmus yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about diger sozluklerden ucurulmus yazarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.