diger dinlerle dalga gecmek 

kapat
  1. olay diğer dinler olduğu için ben bir müslüman tarafından olan diğer dinleri temel alıyorum. sonra sanki sadece biz dalga geçiyoruz onlar sütten çıkma ak kaşık mı soruları oluşmasın. al sana lastik bir başlık çek bir tarafından. neyse tanım..

din kültürü(!) ve ahlak(!) bilgisi dersinde muhtemelen her din öğretmeni tarafından yapılan şebekliktir. ve daha önce kendi anlattıklarına göre de yaptığı büyük günahtır. hemen bir kaç ders önce veya sonra "senin dinin sana benim dinim bana" düşüncesini ağzından salyalar akarak anlatırken. o zaman ki putperestler için "ulan kendi yaptıkları tanrılarını yiyorlarmış dangalak kafalar ehhehe" diyerek, ne bileyim "sen günah işle işle git papaza günahlarından arın. vay salak" tadındaki espri ve şakalarıyla yaptığı geyiklerdir.

bunlar hep çocuğun beynini bir alanda sıkıştırmaktır. çocuk büyüdükten sonra diğer dinleri tercih etme şansı kalmamıştır. etse bile dalga geçileceğini aşağılanacağını bilir.

şimdi gitsen budist olsan, "lan inekçi naber lan?" "göbekli napıyo göbekli? oturuyor mu hala öyle? o bu hızla ulaşamaz nirvanaya. ehehhahahae.." geyikleri çevrilir. o yüzden içten içe kendini yer. müslüman görünümlü ateist ya da diğer bir din mensubu olur. tabi zaten o dinin mensubuysa derste seseini de çıkaramaz, içten içe o eziklik ve içe atmışlıkla yetişir. artık ne kadar sağlam biri olur bilinmez. "bunlar istisnai şeyler" deyip, hala "%99 müslüman" geyiklerine inan varsa onlar da biraz sonra cırtlar zaten.
    #3685536 (Kechi, 19.07.2008 01:37 ~ 20.08.2008 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

diger dinlerle dalga gecmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diger dinlerle dalga gecmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diger dinlerle dalga gecmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban » cukura dusup sakatlanan futbolcu » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » luksemburg » mulkiye » incir pub » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » year book yourself » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » hrant dink » theophraste renaudot » human unit » msn de sevgiliyi beklemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » adnan senses » lenova » tetikci » john frederick lewis » ve altin portakal gidiyor » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » minibuscu laflari » bir seytan in papazi » ask ucurur » apollonia » recep ivedik 2 » ehliyet sinavi » cd eldense » revolver