diego armando maradona stadyumu 

kapat
  1. italyan ekibi , napoli'nin şuanki stadının gelecekteki adıdır,

yönetim, maradona'nın takıma gelip, efsane olmasından sonra bir karar alarak stadın ismini '' diego armando maradona stadyumu'' olarak değiştirmek ister.
    lakin italyan yasaları gereği, bu isim ancak maradona'nın ölümünden 10 yıl sonra verilecektir.
    #3619369 (aclik kader olamaz, 04.07.2008 16:44 ~ 16:45)
  2. maradona'nın futbola başladığı kulüp olan argentinos juniors'un stadının adıdır. başkent buenos aires'in la paternal mahallesindedir.
    #3619405 (galapagoslu iguana, 04.07.2008 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

diego armando maradona stadyumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. diego armando maradona stadyumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diego armando maradona stadyumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramazan » grup halinde hareket eden yazarlar » sovyet sosyalist cumhuriyetler birligi » arsenal kyiv » bangkok » bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim » alternatif vodafone reklam replikleri » cankan » cok kadin hic kadindir oglum yalnizliktir sonu » the ambassador a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games