died in your arms 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. i just died in your arms tonight
  2. for those who died
  3. for those who died alone
  4. died
  5. i died for you
  6. the man who died
  7. kangaroo died
  8. died on 2nd of july
  9. day the music died
  10. thought i d died and gone to heaven

© 2008 - uludağ sözlük

died in your arms başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. died in your arms ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu died in your arms nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» red alert 2 » ask kazandirir » burada allah yok peygamber de tatilde » asagipinar tumulusleri » michael skibbe » rs ne la » jean marie gustave le clezio » ask karartir » yaran ogrenci isleri diyaloglari » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » murad kucuk » ismail bey hani » mutlu ol yeter » harvey nichols » bilgi islem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr cureklibatur ve bay arkin » yemek yemenin ilkellik olmasi » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » mehmet yildiz » al sana bir gobek ver bana bir bebek » hayattan sikilmak » ahmet karayay » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » uludag sozluk » a nick » sen yoksun diye » bugun benim dogum gunum » big fish » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » istanbul park