dibine dari ekmek 

kapat
  1. bir şeyin kökünü kurutmak, ondan hiç bırakmamak anlamında deyim.
    #3578059 (hakankaran, 24.06.2008 18:46)
  2. bizim oralarda * bir şeyi lüzumsuz şekilde araştırmak anlamında kullanılır.
    #3578065 (goooooooooooooooooooogle, 24.06.2008 18:49)

© 2008 - uludağ sözlük

dibine dari ekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dibine dari ekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dibine dari ekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jorg haider » shamanic tea » robinson crusoe 389 » street fighter 3rd strike » lukas podolski » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » banu alkan » apostasy » is kadini sacmaligi » gamali hac yasagini savunan solcu » eidetic imge » womanizer » macerayisevenadam » erotomanik sanrilar » babayaro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balos kalesi » siyasetin insani yozlastirmasi » identifikasyon » sinava giren asistana asik olmak » sehadet serbeti » baba parasiyla hava atmak » mattoni » ben ve yalnizlik » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » hipoparatiroidi » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » pazar gununden nefret etmek » rome » paranoid sanri