dibilip bibilip diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme
  2. erkek adam diye diye erkeklikten nefret ettirmek
  3. hanim kos diye diye hanimi atlet etmek
  4. yonlendir diye degil doldur diye verdim onu
  5. demokrasi diye diye ulkenin icine etmek
  6. kahrolsun komunizm diye diye globallesme
  7. kahrolsun seriat diye diye globallesme
  8. gulum diye diye
  9. kader diye diye
  10. secim diye diye

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dibilip bibilip diye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dibilip bibilip diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dibilip bibilip diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dibilip bibilip diye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » arjen robben » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » kacak kelebek » salvatore di stefano » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » montajelemani » atan alir spor » gezilesi internet siteleri » silik entry havzasi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » somali korsanlari » adami zorla seovi eden basliklar » turk opusmesi » sozlukle ilgili istekler » mersin forum alisveris merkezi » the couriers » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » son kullanma tarihi » oss de kutucuk doldurma gerilimi » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » 2 fast driver » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sari biber » opera vs firefox » turk usulu sevisme ve seks sanati » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » alain de botton