diabolic impious evil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. impious
  2. diabolic
  3. see no evil hear no evil
  4. most evil
  5. see no evil
  6. evil
  7. necessary evil
  8. evil lyn
  9. g evil
  10. the evil that men do

© 2008 - uludağ sözlük

diabolic impious evil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diabolic impious evil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diabolic impious evil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatin tanimi » mustafa kemal in askerleriyiz » es cinsel » i now pronounce you chuck and larry » bir hakan balta ya sap olamamak » msn de smiley ile konusmak » cok kastim 29 karakter rumuza » dewe » uzaktan kumandali essek » kurtlar vadisi » onkyo » new user yontemi » her sag gorusluyu gizli abazan zanneden yazarlar » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » sagcilarin sapik cinsel egilimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asirlara meydan okuyan sozler » sevgiliyle gece denize girmek » yaran futbol spikeri replikleri » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » silaha isemek » osmanli da oglancilik » papagan » pkk vuruyor hukumet uyuyor » abdullah ocalan » basbakanin hic bitmeyen diplomatik cabalari » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » ipod u olup kullanmayan superzeka » basortulu kizlar kasedimi almasin » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » mila kunis