diablo 2 

/ 2
kapat
  1. efendim, şimdi oyunu biz yıllardır single player oynuyoruz ve tabi çevremizde de diablocu yok e internette de türk forumu yok, biz de ingilizcemiz yettiğince oynadık bunca zaman ve aslında oyun hakkında hiçbirşey bilmediğimiz ortaya çıktı.

türlü türlü kombinasyonlar, karakter çeşitleri vs. varmış. bunların üzerine %260 magic item bulan bir karaktere çevirdim büyücümü, uniqıe itemler saolsun level 26 frozen orb'um da oldu. ancak yine de hell de oynayamıyorum. tek çare sağlam bir paladin kasmak ve blessed hammer skili ile zeale abanmak fanaticisime de koklatmak.
    #2971466 (Nexagon, 08.02.2008 15:29)
  2. rpg serisinin gelmiş geçmiş en iyi oyunudur sanırım, diablo 1 e göre de biraz zor gelmişti bana,kasmıştım bitirmek içn, şimdilerde tekrar kurduğum pek sevilesi oyun.
    #3006508 (wicca, 15.02.2008 11:06)
  3. son eklenti paketi olan lord of destruction'ı vakıa ki 1.10'un sürümünün de üstüne yükselttiyseniz, hell'de bitirilemeyecek, bitirilse bile 90'dan yukarıya adım atamayacağınız fenomen, guru, uberanime.

karakterler arasında hammeradin tabir ettiğimiz hayvan bile, laytnink ençantıd, maltıpıl şat ve mecik rezistıns bir patrona kulluk etmekle yükümlüdür. bu çeşit karakteri sikine sallamaz patronlara hasar vermek için çekici, çiviyi kenara bırakıp charge gerekir. charge'lasan charge'lasan nereye kadar herif onları bile kesiyor ki charge dediğin yüklenme hareketi saf fiziksel hasar verir.

o yüzden bütün hesaplarınızı en yüksek 90. seviyeye göre yapmanızda yarar var. gerçi benim mallığım, senelerden sonra oyunu neden kurarsın? hadi kurdun oynama bari değil mi?

(bkz: ismail vilehand)
    (bkz: saygılar abi)
    #3236418 (Kackelacka, 06.04.2008 12:20 ~ 13:41)
  4. 1.11'de kasıp 45'lerine getirdiğim polebarb'ım an itibarı ile sıçmıştır. en uzun silah olan mızrak-balta kırması silah olan polearm ile önüme geleni deviririm diyordum ama heyhaat whirlwind hep sekiyor arada vurduğu da oluyor ama genelde boşa sallıyorum. saymadım ama 40 kere ölmüşümdür. %10 yaşam çekiyorum yine yetmiyor, vuramıyor ipne. oysa ki polearm'a 20 whirl'e şu an için 15 yetenek basmışım tın tın. bu işte bir yamukluk var ama ne?

80. seviyedeki iskeletnecrom ise gururla süzülüyor diyarda bir kere bile ölmüşlüğü yok. bu ne lan?

ha şu olur deli bir grim scythe bulursunuz %50 yaşam çekerseniz barbar belki birşeye benzer. oysa benim necro'yu pijamayla çıkartsam aleme, 3 biladerlere diz çöktürür, elini öptürür, o derece.

tanım : necro'ların kral, barbarların maymun olduğu oyun.

olay 1: ignore target defense'in ne olduğunu bilmez, iman gücü ile alayının ortasına dalarım bana bişi olmaz dersen elinde dızlak bir barbar kalır elbet. NM'de impaler'i düşüren radamant sağolsun, öğrenmiş oldum. yine de silahtaki bu, hedefin savunmasını siktir et yeteneği taşşaklı bölüm sonu iblislerine işlemiyor, bunun için battle cry'ı deneyin.

olay 2: necro'lar hala kral, bunun için (bkz: fishymancer)
    #3298653 (Kackelacka, 21.04.2008 08:21 ~ 15.05.2008 10:49)
  5. (bkz: diablo 3)
    #3592824 (tjunky, 28.06.2008 17:05)
  6. hırslı bünyelerin oynamaması gereken oyundur. hell'de bitirecem diye maymun oldu koskoca 4 yıllık 81 level büyücü. ulan karakterde yok yok. ama karşısına immune to cold sıfatlı bir yaratık gelince atatürk resmi gören akpliye dönüyor.

neyse birkaç item takvıyesıyle teleport ola ola diablonun mekanında 5 seali da açtım ama o da nesi yer gök sallanmadı onun yerıne karşıma lord de seis ve tayfası çıktı ürke ürke mousu lordun üzerine bir çektim ki ne göreyim. immune to cold immune to psyhcal damage immune to fire, yuh dedim zaten fanaticism aurası vardı bi yaklaşır gibi oldu sonra da press esc falan yazdı ayarım kaçtı fişi çektim.
    #3640042 (Nexagon, 09.07.2008 01:22)
  7. hell zorluk seviyesinde bitirmeden sanal alemde karakteriniz itibar görmez.

adamın ömrünü yer bu seviye. büyücüyseniz her sikime "immune" olan bosslarla uğraşır durursunuz. bir de bunlar "extra fast"sa tam tuttunuz demektir. direk alt+f4, hiç kasmayın.

birde klasik bir tablo vardır. "aaaaa bune lan" "bu ne skime yarıyo" diye skill pointler abuk subuk dağıtılmıştır açılan ilk karakterle. sonrada onla yola devam edilmiştir.
    normal ve nightmarede belki hissetmezsiniz bu hatayı.
    ama o hell yok mu.. boşa harcadığınız her skill point girer resmen.
    #3847017 (tigra, 21.08.2008 01:36)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

diablo 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diablo 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diablo 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatarlarin turk olmalari » gunun sozu » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » dam diye olup biten sevgili » babana soylemezsem » vicdan » kaydirock com » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » nihilistik sanrilar » la cenerentola ouverture » besiktas kultur merkezi » lemon64 com » tegetsel konusma » kudret cengiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » uzun kot etek giyen turbanli » shania twain » amcaoglunun yeri » sacriter » kesif sanrilari » kopush fm » orgazm » introjekt » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » subresyon » zerrin ozer » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » koprolali » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum