diabet bayrami 

kapat
  1. önderliğini yaptığım müslüman diabetliler için ramazan veya şeker bayramının yeni adıdır.

ne dir lan,
    diabetliyiz diye, şeker hastasıyız diye,
    sağlıki yönden oruç tutamıyoruz diye,
    bayram kutlamak hakkımız değil mi ?

bayramımız mubarek olsun kardeşlerim...
    #2452370 (hattori kibar feyzo, 10.10.2007 16:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

diabet bayrami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diabet bayrami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diabet bayrami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about diabet bayrami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kopush fm » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » onur unlu » sinavda bkz vermek » air command 3 0 » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » ogretmen » israel defence forces » hayatu s sahabe » cemil abi » varaka » lezce com » nikon d80 » stt » kufur icat etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben senin bildigin kizlardan degilim » olum » peri tozu » wecanfootball com » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » cakma chp liler » lucarelli99 » red hot chili peppers » 23hapo » adalet ve kalkinma partisi » philosofia » buzuki orhan osman » darkness nights » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » bak cocugun burnu kanamis » cafe betul » sise » kevin corchiani