di mi lan tansu 

kapat
  1. bana kitap al eserindeki komik bir soru cümlesi.
    (agama, 06.12.2006 12:00)
  2. asli 'des malentendus' olan, anlami da 'yanlis anlasilmalar' olan cumle.
    (curufinwe, 18.02.2007 06:47)
  3. tansuya onay amaçlı sorulan bir soru cümlesi olup tansununda "hee laan" demesi gereken cümle.
    (cesyjames, 18.02.2007 12:52 ~ 13:16)
  4. samimiyetten kaynaklanan onay sorusu
    (tansfromm, 25.04.2007 15:30 ~ 27.12.2007 15:40)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=FlCUwDoy0iY + adresinden izlenilebilir.
    (erdinch, 29.08.2007 07:41 ~ 07:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sayisal elektronik » ictim sarabi siktim arabi » yaran spam mailler » begenemedin mi lem panyonco » amacim kalici olmak » nasa » muhabbet kusuyla mac yapmak » sahin gorunumlu bmw » anoreksiya » indiragandi » buket tv » yesilhisar in tarihi eserleri » eskisehir i sevme nedenleri » illuminati » yaran facebook gruplari » turban takan laik kiz » yaprakla kurek arasindaki farklar » 2007 2008 uefa kupasi sampiyonu zenit » bryan fury » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » sari yazma » var misin yok musun mevlut » eurasian » abdullah gul » kenan evren » siyaset meydani » ian somerhalder » fat cat » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa